Skip to content

Hobie kayaks

Hobie is wereldwijd marktleider op het gebied van de zogenaamde ‘sit-on-top’ kayaks en viskayaks. De Hobie Mirage Kayaks hebben een uniek trapsysteem. Houd je van kayakken, vissen, of ben je graag lekker op het water, dan begint de fun hier!

Hobie kayaks met het mirage aandrijfsysteem

Hobie is wereldwijd marktleider op het gebied van de zogenaamde ‘sit-on-top’ kayaks en viskayaks. Houd je van kayakken, vissen, of ben je gewoon graag lekker op het water, dan begint de fun hier!

Niet peddelen, maar trappen
Het Hobie mirage aandrijfsysteem is een unieke uitvinding. Een trapsysteem, geïnspireerd op de beweging van een pinguïn. Door met de benen een stepbeweging te maken, bewegen de vinnen onder de kayak. De kayak heeft een zeer comfortabele verstelbare zit.

Je bestuurt de kayak met je hand. Naast je zit een soort joystick die verbonden is het met roer.

Hobie kayak - kabootje.nl

Een Hobie Kayak is een naadloos gegoten kayak waarmee je bijna over het water vliegt zonder dat je veel kracht hoeft te gebruiken. De kayak is zelflozend, waardoor je, ondanks de hoge snelheden, toch droog blijft. Waterdichte opbergruimtes, hengelhouders, verstelbare pedalen en de vele verkrijgbare accessoires veraangenamen het verblijf op het water.  Wilt u zeilen met deze kayak? Ook dat kan!

Hobie kayaks staan voor maximale fun op het water!